Vill du köpa valp av kennel Becks of Sweden?Jag som uppfödare värderar dig som valpköpare med tävlingsintressen och förmågan att erbjuda en aktiv arbetsmiljö där hundsport står i fokus. Både Tervurensen och MASen är vallhundar med hög arbetsmoral, därav passar inte dessa hundar som enbart sällskap.

Jag väljer valpköpare som har en äkta passion och ambition att aktivt engagera sig i hundträning och hundliv, där hundarna får ett berikande liv med både fysisk och mental stimulans.
Valparna kommer att matchas med en hundägares livsstil och ambitioner. När man skall fördela valparna kommer det ske i samråd med de blivande valpköparna, baserat på hundens egenskaper och förarens ambitioner.

Som valpköpare vill vi att ni utför detta:

- Utföra HD/ED-röntgen

- Genomföra MH eller BHP

- Inte omplacera hunden utan att först kontakta oss.


Vi vill ha en bra relation med våra valpköpare och följa deras utveckling, när de flyttat till deras ny hem. Vi kommer alltid erbjuda stöd och support.

Vi erbjuder stöd och support under hela hundens liv.  Vi ser också fram emot att se hur hundarna utvecklas för att kunna göra en utvärdering på våran kennel. 


När valparna är minst 8 veckor gamma är det dax att flytta till sin nya familj. Valparna kommer avmaskade, registrerade med stamtavla i SKK, vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade och har ett friskintyg.

Valparna är försäkrade genom Folksam. 

Valparna från vår kennel växer upp i en trygg hemmiljö och är vana vid både barn och andra djur. 
Vill du intresse anmäla?


Berätta om dig själv och vad för liv du vill erbjuda valpen.